Fordele og betingelser ved Cair Loyalitetsprogram

1. MEDLEMSFORDELE
Som medlem af Cair Loyalitetsprogram får du en række fordele:

• Faste rabatter og bonuspoints afhængig af, hvilke loyalitetsniveau man er på. (og forudsat at man er tilmeldt nyhedsbrev)
• 1 bonuspoint = 1 kr. (Vær opmærksom på at pointvarers værdi kan variere fra vejl. udsalg)
• Du kan bruge dine bonuspoint på varer i vores pointshop. (skal anvendes indenfor x måneder)
• Dine ordrer gemmes elektronisk på Cair.dk
• Mails med tilbud, nyheder, tips og idéer
• Oprettelse af ønskeliste på Cair.dk
 
*Der optjenes ikke bonuspoint på få udvalgte produktgrupper, samt nedsatte varer eller varer i pointshoppen.  
 
 
2.OPRETTELSE AF MEDLEMSKAB
Oprettelse af medlemskab af Cair Loyalitetsprogram sker, når du opretter dig som kunde på Cair og samtykker vores handelsvilkår. Man kan til hver en tid melde sig ud af Loyalitetsprogrammet ved enten at afmelde sig vores nyhedsbrev eller sende en mail til: [email protected]
Cair.dk handler kun B2B. 

Ved oprettelse af medlemskab skal der oplyses en gyldig e-mail adresse. 

Når medlemskab er oprettet, kan der oprettes en personlig adgangskode til medlemmets Cair Loyalitets profil på Cair.dk. 

Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse af medlemskab.


3.OPTJENING AF BONUSPOINT
Der optjenes bonuspoint hver gang der handles ved Cair Danmark. 

Der optjenes bonuspoint ud fra en given procentsats af samlede køb efter rabatter og før moms. Der optjenes dog ikke bonuspoint på nedsatte varer, få udvalgte varegrupper, varer med mængderabat eller mix-rabat samt ved køb betalt med bonuspoint. 

Efterfølgende registrering af bonuspoint er ikke muligt, og det er medlemmets eget ansvar at sikre, at der opnås bonuspoint i forbindelse med handler.

Optjente bonuspoint vil gå ind på den medlemskonto, der er knyttet til medlemmets profil, når ordren er færdigekspederet fra Cair og fakturering er fundet sted. 

Udvalgte varer kan kun indløses én gang pr. kunde. 

Et medlem kan til enhver tid få oplysning om aktuel pointsaldo ved forespørgsel eller ved at logge ind på sin bruger på Cair.dk

Bonuspoint udløber efter 12 måneder og brugeren er selv ansvarlig for at anvende sine point indenfor perioden. Der kompenseres ikke for ikke anvendte points. 


4. RETURNERING og KREDITERING
Ved kreditnering eller returnering af varer, vil tilsvarende points som er optjent på returnerede eller krediterede produkt(er) tilsvarende krediteres konto. 
Går konto i minus på bonuspoints, skal kontoen gå i nul indenfor to måneder. Overholdes dette ikke, vil der opkræves betaling for det antal point der er i minus svarende til 1 point = 1 krone ex moms. 

 

5.BRUG AF BONUSPOINT
Bonuspoint kan benyttes til betaling ved køb af varer i Cairs pointshop. Brugeren er selv ansvarlig for at benytte sine points som fuld betaling eller delvis betaling. Er der lagt en bonusvare i indkøbskurven uden der er indløst point på varen som betaling, vil beløbes på bonusvaren blive opkrævet på enten faktura eller kreditkort. 

Optjente point fra den aktuelle ordre, kan først anvendes ved næste køb, når ordren er færdigekspederet og faktureret af Cair. 

Bonuspoint kan ikke sælges, overdrages eller udbetales.


6.UDLØB OG UDBETALING AF BONUSPOINT

Optjente bonuspoint udløber 1 år fra den dato, de er optjent. Udløbne bonuspoint bortfalder automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation. Brugeren er således selv ansvarlig for at ajurføre sig med optjente og anvendte point.  


7.MARKEDSFØRINGSSAMTYKKE
Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver medlemmet accept til, at Cair Danmark kan sende e-mails eller anden elektronisk kommunikation, herunder SMS og MMS, med information om nye produkter, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer.

 

8.OVERTRÆDELSE AF VILKÅR, ANSVAR OG HÆFTELSE

Medlemmer af Cair loyalitetsprogram er forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Cair.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager Cair Danmark forbehold for at ophæve medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente bonuspoint. 

 

9.UDMELDELSE 
Udmeldelse af Cair Loyalitetsprogram kan ske ved at sende en e-mail herom til [email protected] eller ved at afmelde sig vores nyhedsbreve. 

Ved udmeldelse fjernes medlemmet fra loyalitetsprogram og afgiver sine uudnyttede bonuspoint og medlemsfordele - uden kompensation.


10.ÆNDRINGER AF MEDLEMSVILKÅR
Cair Danmark forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles dog minimum 30 dage forinden via Cair.dk og pr. e-mail til medlemmerne.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Cair.dk.


11.UDBYDER

Cair Loyalitetsprogram udstedes og administreres af

Cair Danmark / Better Feet A/S
Bremårevej 13
8520 Lystrup
CVR. nr.:26534399

Ethvert spørgsmål og enhver henvendelse i øvrigt vedr. Cair Loyalitetsprogram skal ske ved at kontakte Cair Danmark via mail: [email protected] eller telefon 69130613. 

 
 

Revideret 12. september 2022.