Allpresan

En tør og revnet hud skyldes ofte, at huden mangler fugt i dybden! Allpresan tilfører den nødvendige fugt til hudcellerne.

Samtidig har Allpresan  en patenteret, reparerende formel der reparerer hudens lipider meget effektivt! Allpresan tilfører fugt i dybden - uden at lukke huden til! Den effektive reparation af hudens overflade gør, at huden bliver mere modstandsdygtig og at huden bliver bedre til at holde på den tilførte samt naturlige fugt.

Allpresan er velegnet til alle med tør hud og især diabetikere, som oftest mangler fugt i dybden men som har behov for, at huden kan ånde grundet ubalance i svedkirtlerne.

Allpresan PODOEXPERT har den mest reparerende lipidformel af alle Allpresan serierne! Forestil dig et puslespil hvor der mangler nogle brikker - Allpresan PODOEXPERT tilfører de manglende brikker så overfladen bliver hel.

NB: Mængderabat. Ved køb min. 15 stk. fratrækkes 10% rabat. Ved køb af min. 30 stk. fratrækkes 15% rabat (gælder de alm. salgsstr. på 125 ml og ikke rejsestr. eller klinikstr)

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.